Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Av. Barcelona, 105
08700
Spain

Cubus Games is a team of app developers and gamebook enthusiasts based in Barcelona (artists, writers, musicians and developers) dedicated to delivering original interactive stories and digital gamebook apps. Its intelligent and in-depth choose-your-own-adventures all include original soundtracks, high-quality illustrations, and addictive challenges across a host of popular genres such as sci-fi, fantasy, horror and steampunk. Cubus Games: Play a book, and read a game. 

Join our Gamebook Community!

Diaris d'un mort

Usando el formato de diario personal, una novedad en el mundo de los ‘gamebooks’, el lector se descubrirá inmerso en la vida de John Riggs, un trabajador de banco que debe pagar una deuda de juego que lo llevará a varias situaciones ilegales y frecuentemente letales. 

CADA MORT AMAGA UNA HISTORIA

En John Riggs acostuma a posar-se en problemes de vida o mort. Interactua amb el seu diari per a evitar que mori de nou. 

El protagonista, John Riggs es passa la vida treballant a la finestreta d'un banc i escrivint el seu diari personal. Però la seva afició a les apostes el porta a un deute que haurà de pagar el més aviat millor per no patir-ne els conseqüències. En Riggs té diverses opcions, totes elles il·legals, i possiblement mortals.

El jugador pot escollir entre intentar salvar al personatge o dur-lo per totes les morts possibles. 

 
 

De lectura ràpida i sense pausa, aquest llibre presenta una història amb una ambientació de gènere negre i criminal situada en un entorn contemporani. Fent servir el diari escrit pel mateix protagonista com a guia, el lector es pot moure per diverses trames que el portaran a diferents desenllaços... sovint mortals.

 
 

 

RICARD FUSTER

Promotor de concerts, programador de cinema, periodista musical i assassí de profess... ups.. no!.... escriptor d'històries rares!!!

GERARD FREIXES

Es dedica a fer vídeos, dibuixos i, si se li daemana, escriure coses. Pot escriure el seu perfil en 3ª persona com si el fes un altre.

Més info del Gerard →